Operators  m/v

(locatie Spakenburg, Mayonna)


De afdeling Productie heeft als doel om de ontvangen producten binnen een beperkte tijd gereed te maken voor een doorzending naar de afdeling Expeditie. De productieafdeling is verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van visproducten en ondersteunende producten bij diverse leveranciers en voor het ontvangen, controleren, bewerken, verpakken en etiketteren van de ontvangen visproducten. Als Operator bedien je de gehele lijn en zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Wij zoeken JOU:

Ben jij diegene die op zoek is naar een afwisselende en uitdagende functie, waar geen dag hetzelfde is? Bezit je over gezond verstand met MBO-denkniveau?  Heb jij affiniteit met techniek of wil je hierin door ontwikkelen? Neem jij initiatief en ben je stressbestendig en nauwkeurig? Bezit je over goede communicatieve vaardigheden en een flink portie humor? Dan ben jij onze match!

Wat bieden wij JOU:

Een goed salaris passend bij de functie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleiding, ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden vinden wij erg belangrijk en hier is dan ook alle ruimte voor binnen onze organisatie. Maar bovenal een gezellige, plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle organisatie.

 

Als je meer informatie over de vacatures wilt hebben, dan kun je contact opnemen met Wilco van Goor, Operations Manager, op het volgende telefoonnummer; 033 247 50 20.

Interesse? Stuur dan je sollicitatie samen met je CV per E-mail aan:  j.breederveld@kvg.nl

MAYONNA is een werkmaatschappij van de B.V. KENNEMERVIS GROEP