Controller
Locatie Spakenburg, Hoofdkantoor


De thuisbasis van de Kennemervis Groep ligt in het voormalig vissersdorp Spakenburg. Ooit zijn we begonnen als vissers in Katwijk, tegenwoordig leveren we een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte vis en visproducten. Kennemervis Groep is een veelzijdig bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en een in Denemarken.

In Spakenburg bevinden zich twee business units van de Kennemervis Groep: FishPartners en Mayonna. Op Urk is Fishmasters gevestigd en ook de moderne rokerij van FishPartners. Vanuit Enschede voorziet FishPartners de Duitse markt van visproducten. Onze fameus lekkere maatjesharing komt uit Skagen, het topje van Denemarken, waar Werner Larsson sinds 1932 is gevestigd.

Vis is lekker en gezond en daarom willen we vis toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we met respect voor mens, zee en natuur. Onze gepassioneerde medewerkers werken iedere dag aan een veilige, betrouwbare en efficiënte keten.

Binnen de Kennemervis Groep is een vacature ontstaan voor de functie:

Controller

M/V, 32-40 uur per week

 

Omdat wij op dit moment de transitie doormaken naar een gecentraliseerde Finance afdeling met een nieuw te implementeren ERP-systeem (Microsoft F&O) zijn we op zoek naar een controller die met ons deze uitdaging aan wil gaan. Je helpt ons bij de afsluitingen, consolidatie en rapportage van de periodieke cijfers. Een belangrijk onderdeel hiervan is de juiste registratie en verwerking van het productieresultaat (goederenstroom) van een van de business units. Je draagt bij aan het beter inzichtelijk maken van de productieresultaten door een verdere optimalisatie van het productieresultaat in het huidige systeem. Daarnaast heb je een actieve rol bij het implementeren van het productieresultaat in het nieuwe systeem en lever je een belangrijke bijdrage aan de succesvolle transitie naar het nieuwe systeem.

Beschouw je implementatie trajecten en proces optimalisaties als een uitdaging en heb je zin hier een bijdrage aan te leveren, dan is dit een mooie baan voor jou.

Wat ga je doen?

Als controller help je de controller van de groep en de business unit bij de afsluiting, consolidatie en rapportages van de resultaten. Het is de bedoeling dat je zelfstanding, samen met de administratief medewerkers van de afdeling, de afsluitingen, consolidatie en rapportages verzorgt en hierin rapporteert aan de groep controller en business unit controller.

Voor het vaststellen en rapporteren van het productie resultaat zijn de maandelijkse activiteiten m.b.t. de goederenstroom (emballage, voorraad, productieboekingen en productieresultaten en KPI’s) een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden en hierin rapporteer je aan de business unit controller. Het is de bedoeling dat je deze processen verder optimaliseert zowel in het huidige systeem als in het nieuwe systeem. Samen met de business unit controller werk je hieraan.

Aanvullend ondersteun je de bedrijven in de transitie naar het nieuwe systeem bijv. bij de inrichting van de processen en systeem en bij de migratie van data.

Wie ben jij?

Je hebt een hands-on mentaliteit en tevens ben je nauwkeurig en analytisch. Daarnaast heb je een aantal jaren werk ervaring waarin je ervaring op hebt gedaan met proces matig werken en het werken in ERP systemen. Tevens heb je goede Excel vaardigheden. Je spreekt de Nederlandse taal en hebt minimaal een HBO diploma in een financieel / administratieve / bedrijfseconomische richting.

Wij bieden: een goed salaris passend bij de functie, alsmede prima secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder bedrijfsfitness, on line learning via GoodHabitz, en opleidingsmogelijkheden) in een plezierige werkomgeving binnen een groeiende onderneming.

Als je meer informatie over de vacature wilt hebben, dan kun je contact opnemen met Jaco Coljee, op het volgende telefoonnummer; 0031 33 2997900. Je sollicitatie mag je mailen naar het volgende mailadres: j.coljee@kvg.nl.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.