SUPPLY CHAIN MANAGER

(locatie Deventer, Bobeldijk)


Is Supply Chain Management jouw passie?
Vind jij het een uitdaging om binnen ons bedrijf de Supply Chain organisatie vorm te geven ?
Lees dan snel verder !

Als Bobeldijk Food Group ( onderdeel van de Kennemervis Groep BV ) zijn wij een innovatieve speler op het gebied van biologische vegetarische en veganistische convenience producten met ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren.

Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale supermarktketens. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit bij ons op de eerste plaats! Ons bedrijf is IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks zo’n 110 mensen werken om onze klanten optimaal te bedienen, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze organisatie is momenteel volop in ontwikkeling, wat vernieuwing van processen en structuren met zich meebrengt. Eén aspect daarvan is het opzetten van de afdeling Supply Chain waarvoor wij een ervaren manager zoeken.

Als Supply Chain Manager is jouw focus gericht op het realiseren van een optimale goederenstroom, service en leverbetrouwbaarheid naar de klant tegen minimale integrale kosten.

Wat zijn jouw taken als Supply Chain Manager?

Jouw taak is het aansturen, ontwikkelen en implementeren van de Supply Chain organisatie. Met name het optimaliseren van planning- en voorraadsystemen heeft jouw verhoogde aandacht. Door aansturing en coaching van de medewerkers vorm jij de verschillende disciplines binnen de afdeling tot een effectief team.

Samen met je team vertaal je de sales forecast in een demand planning en productieplanning voor de lange en korte termijn. Je ziet erop toe dat grondstoffen en verpakkingsmaterialen op de juiste momenten worden afgeroepen en ontvangen zodat de voorraadhoogte optimaal is. Tevens verzorgt jouw afdeling de logistieke coördinatie van externe opslag, distributie van het gereed product naar de diverse klanten en jouw team is verantwoordelijk voor de interne logistiek en het voorraadbeheer. Je bent verantwoordelijk voor periodieke rapportages en het bijhouden van KPI’s met betrekking tot de Supply Chain. Vanuit jouw functie ben je verantwoordelijk voor het handhaven en naleven van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Je geeft leiding aan een team van 16 fte met daarin de volgende disciplines : Productieplanning, afroep van grond- & hulpstoffen en verpakkingsmateriaal, Verkoop Binnendienst, Bedrijfsbureau en team Logistiek Je rapporteert aan de Bedrijfsleider.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature van Supply Chain Manager?

Dit zijn de functie-eisen die wij vragen:

 • minimaal een afgeronde HBO diploma, liefst Logistiek of Supply Chain management
 • ervaring met logistieke processen in de Levensmiddelenindustrie
 • ervaring met leidinggeven en projectmanagement
 • ruime ervaring met procesverbeteringen en optimalisaties in de Supply Chain
 • uitgebreide kennis van ERP- en planningssystemen
 • kennis van regelgeving met betrekking tot de opslag en verwerking van food
 • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Herken jij jezelf in de volgende competenties?

 • Leiderschap ( mensen verbinden en in beweging krijgen )
 • analytisch en doelgericht
 • resultaatgericht en vasthoudend
 • service en klantgerichte opstelling
 • communicatief sterk, overtuigend en pro actief
 • procesmatig denken en handelen

Wij bieden :

 • marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • de kans om vanuit eigen visie de supply chain organisatie vorm te geven
 • ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling
 • een informele werksfeer met veel collegialiteit binnen een dynamisch en groeiend bedrijf

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur uiterlijk 2 april 2021 je CV met motivatie per mail naar personeel@bobeldijk.nl t.a.v. S. Boom / HR manager. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Bedrijfsleider H. Kakkenberg, tel: 0570-860100

Bobeldijk Food Group BV, Staverenstraat 14, 7418 CJ, Deventer / tel. 0570-860100