MEDEWERKER ARTIKELDATA (M/V)

(locatie Spakenburg, Mayonna)


Mayonna is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige visproducten. Mayonna is opgericht in 2001 en maakt onderdeel uit van de Kennemervis Groep (KVG). De KVG is een toonaangevende leverancier in de vissector met diverse business units in Nederland en Denemarken. Zij levert via haar verschillende bedrijven een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte vis en visproducten aan food retail, food service en B2B klanten in binnen- en buitenland. KVG is onderdeel van een sterke, zeer stabiele moederorganisatie.

Mayonna richt zich voornamelijk op de retailmarkt, in deze markt zijn wij al vele jaren actief. Onze belangrijkste klanten zijn Jumbo en Hello Fresh.

Wij zijn gevestigd in het vissersdorp Spakenburg.

Wij zoeken ter uitbereiding een:

Medewerker Artikeldata m/v
(32/40 uur)

Beschrijving Functie:

Jij zorgt voor het correct en volledig vastleggen van artikeldata stromen in zowel interne – als externe datasystemen ten behoeve van onze werkmaatschappijen Mayonna,  de Rokerij en Bobeldijk. Je werkt samen met een groep leuke en enthousiaste collega’s en rapporteert direct aan de NPD Manager KVG Groep.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Databeheer:

 • Zorgdragen voor het door vertalen van productrecepturen naar de gewenste artikel- en receptuuropbouw in het ERP-pakket en productiesystemen binnen de KVG. Op basis hiervan vul je ook de externe klant databases.
 • Het beheren van data en overige relevante informatie, al dan niet via geautomatiseerde systemen/softwarepakketten.
 • Het bewaken en zeker stellen van de voortgang en kwaliteit van artikeldata processen en het zorgdragen voor verbeteringen van die processen.
 • Het afstemmen met andere interne en externe afdelingen om zorg te dragen voor een kwalitatief- en kwantitatief goed eindresultaat.

Specificatiebeheer:

 • Opstellen van eigen- of klantspecificaties en onderhoud plegen bij wijzigingen of aanpassingen.

Systeeminrichting/ERP-projecten:

 • Het bijsturen van de systeeminrichting als daar vanuit wet/regelgeving, (aangepaste) klantwensen of interne bedrijfsprocessen noodzaak tot is.
 • Waar nodig faciliteren van de ERP Implementatie op het gebied van Artikeldata ten behoeve Mayonna , de Rokerij en Bobeldijk

Jouw profiel:

 • Relevante MBO opleiding zoals voedingsmiddelen technologie of administratief.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Duits is een pré.
 • Kennis en beheersing van ERP omgevingen, MS Officepakket.
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare organisatie
 • Je bent communicatief, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht en kunt goed plannen + organiseren
 • Je werkt secuur en je verdiept je graag in de materie waar je dagelijks mee bezig bent
 • Kennis van regelgeving op het gebied van hygiëne, logistiek en kwaliteit is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een prima salaris passend bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden duurzame en vitale medewerkers erg belangrijk, dus een fitnessplan en fietsplan horen bij de mogelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen en doorgroeien. Maar wij bieden bovenal een plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.

Interesse?

Stuur een bericht en je cv naar ons toe en als we een match hebben, nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie.
Je kunt je mail versturen naar Jolande Breederveld,  j.breederveld@kvg.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de NPD Manager KVG, Roland de Haan, op het volgende telefoonnummer: 06-13479891

Mayonna B.V.
Ansjovisweg 26
3751 GA Spakenburg
www.mayonna.nl
www.kvg.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.