ACCOUNTMANAGER (locatie Spakenburg, Mayonna)


Als Accountmanager werk je alleen of samen met de Commercieel Manager aan onze verschillende klanten om DE ideale samenwerking te bewerkstelligen, waarbij de focus ligt op een samenwerking voor de lange termijn. Je rapporteert aan de Commercieel Manager. Een brede, uitdagende functie, waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen en veel kunt leren.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • Commerciële plannen / (nieuwe) ideeën uitwerken voor onze (nieuwe) klanten;
  • Op structurele wijze met de klant werken aan de verbetering van de categorieën;
  • Data analyseren en verbeterplannen maken aan de hand van analyses en klantdata;
  • Het realiseren van doelstellingen die je samen maakt met de Commercieel Manager;
  • Uitvoeren actiepunten vanuit de Commerciële overleggen binnen de organisatie;
  • Commerciële projecten begeleiden en verdieping geven;

Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde commerciële HBO opleiding of andere relevante HBO opleiding, 2 tot 4 jaar werk ervaring met voorkeur binnen de FMCG / Vers branche. Communiceren, klantgerichtheid, creativiteit, commercieel inzicht en resultaatgerichtheid zijn competenties die wij voor deze functie belangrijk vinden. Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden: een goed salaris passend bij de functie, alsmede prima secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Bovenal een plezierige, flexibele werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.

Als je meer informatie over de vacature wilt hebben, dan kun je contact opnemen met Christiaan Kombrink, Commercieel Manager op het volgende telefoonnummer; 06-12440533

Interesse? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie samen met je CV per E-mail aan:  c.kombrink@mayonna.nl

Mayonna
Ansjovisweg 26
3751 GA Spakenburg