• Wij waarderen duurzame relaties en samenwerkingen meer dan gewin voor de korte termijn.

Wat vinden wij belangrijk?


Passie, respect, klantgerichtheid, continuïteit, samen beter: dat zijn onze kernwaarden.

Passie, geloofwaardigheid en respect voor business partners, collega’s en voor onze producten zijn de pijlers van onze historie. Wij waarderen duurzame relaties en samenwerkingen meer dan gewin voor de korte termijn. Ook in de toekomst blijft De Kennemervis Groep op deze kernwaarden bouwen.

Passie voor het mooie uit de zee en het vak
Onze roots liggen in echte visserskernen – Spakenburg, Urk, Skagen – we zijn met de visserij opgegroeid. Niet gek dat we zo trots zijn op dit mooie, lekkere natuurproduct en op ons vak. Bij ons proef je het enthousiasme in alles wat we doen en ondernemen. Dat gaat soms met een heleboel lawaai, maar altijd met de juiste intentie. Wij houden onze kennis bij, en blijven nieuwsgierig naar alles wat relevant is voor onze branche. Ja, we zijn een eigenzinnig bedrijf.

Respect is vanzelfsprekend
Betrouwbaarheid is een groot goed: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn eerlijk, zeg maar gerust recht door zee, en integer en accepteren daarbij elkaar en elkaars mening. We luisteren; trachten te begrijpen wat ons onbekend is; stellen open vragen; hebben constructieve discussies; en geven en ontvangen graag feedback. Soms is die feedback ongezouten, maar wel goed gemeend. Wij waarderen het echt als je zegt wat je denkt, of voelt, kortom als je je nek uitsteekt.

Klantgerichtheid is een basishouding
Onze klanten staan voorop. Wij willen ze helpen te excelleren en te winnen in hun markt en met hun klanten. Daarom houden wij hun behoeften altijd in beeld. Dat doen we door bereikbaar te zijn, zelf contact te zoeken en proactief mee te denken aan oplossingen of ideeën voor nieuwe kansen. Kortom, we kennen onze klant door en door (en zij ons…). De verwachtingen overtreffen we graag.

Samen beter, samen sterker
Hoe kan het nog beter? Deze vraag kan niet worden beantwoord zonder samen te werken, we kunnen het namelijk niet alleen. Daarvoor moeten we ons kwetsbaar opstellen, om zo beter te kunnen worden. Ideeën en feedback van anderen zijn daarbij van belang en die delen we met collega’s en business partners. Het teambelang van de hele Kennemervis Groep gaat voor het individuele belang. De belangrijkste besluiten nemen we samen en we zorgen voor draagvlak om geen ruis in de uitvoering te hebben.

Continuïteit is waar we voor staan en voor blijven gaan
Kennemervis Groep is een familiebedrijf en dat merk je in ons handelen. Een succesvolle gezonde business zijn, is in het belang van alle betrokkenen. We werken vanuit een plan, kennen onze rol, weten wat belangrijk is en gedragen ons daarnaar. Langdurige relaties en partnerships koesteren we en we hebben zorg voor onze collega’s en hun ontwikkeling. Neem je je verantwoordelijkheid, dan kun je bij ons groeien. Wij willen innovatief en ondernemend zijn, blijven alert op veranderingen en kansen in de markt. Iedere dag willen we excellent opereren tegen de laagst mogelijke kosten, maar met veiligheid en kwaliteit voorop. We denken daarom altijd in termen van waardecreatie, niet alleen voor vandaag, maar zeker ook voor de toekomst van morgen.