OPERATOR NABEWERKING

(locatie Urk, Fishmasters)


In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het op gestructureerde en doelmatige wijze nabewerken van grondstoffen voor de geplande productieorders zodanig dat de productie optimaal en conform gespecifieerde kwaliteitseisen kan produceren. Je zorgt voor orde en netheid van de werkplek en werkomgeving zowel vooraf, tijdens als na afloop van productieperiode. Daarnaast signaleer je tijdig afwijkingen van de gewenste kwaliteit en overleg je met de Kwaliteitsdienst en je leidinggevende om tot noodzakelijke actie tot verbetering c.q. aanpassing te komen. Waar nodig neem je – tijdig – monsters, voer je kwaliteitsmetingen en kwaliteitscontroles uit en leg je deze op juiste wijze, systematisch vast. Ook registreer je tijdig en correct productie parameters zoals grond- en hulpstof verbruik, machine uren, personeelsuren en hoeveelheid geproduceerd halffabricaat (inclusief afval en uitval). Je voert de productieorders uit volgens de productieplanning, op tijd, efficiënt en volgens de juiste hoeveelheid. Bij mogelijke afwijkingen van het productieplan signaleer je dit bij afdeling Planning zodat in onderling overleg er indien noodzakelijk maatregelen genomen kunnen worden.

Wie wij zoeken?
Je bent een aanpakker met gevoel voor kwaliteit. Je werkt proactief (ziet werk liggen), nauwkeurig en durft besluiten te nemen. Je bent positief ingesteld, flexibel inzetbaar en communicatief. Je kunt zelfstandig werken maar werkt ook graag samen. Je bent stressbestendig en neemt van nature graag de leiding. Je beschikt over een – aantoonbaar- mbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in vergelijkbare functie. Heb je deze ervaring ook nog eens opgedaan in de foodbranche dan hebben we een match.

Wat wij bieden?
Je komt werken in een dynamische en hands-on organisatie. Fishmasters biedt een omgeving waarin ruimte en aandacht is voor (talent) ontwikkeling. Uiteraard bieden we je een prima salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Onze organisatie
Fishmasters BV, onderdeel van de Kennemervis Groep, is actief met bewerkte convenience visproducten, zowel vers als diepgevroren, in Retail, Out-of-Home en Business-to-Business in Europa. Door innovatie, onderscheidende productkwaliteit en de mogelijkheid van tailormade concepten creëert Fishmasters meerwaarde voor haar klanten. Waarde toevoegen in strategische samenwerkingsverbanden is de sleutel tot succes. De afgelopen jaren is nadrukkelijk geïnvesteerd in proces- & productietechnologie die innovatie ondersteunt om daadwerkelijk het verschil naar de klant te kunnen maken.

Interesse?
Stuur vandaag nog je motivatiebrief en C.V. naar Jolande Breederveld: j.breederveld@fishmasters.nl