• Wij hebben als organisatie een verantwoording en plicht om goed en respectvol om te gaan met onze aarde.

Duurzame kwaliteit


Duurzame kwaliteit is het fundament van ons bestaan. Ons beleid is om voedselveilige en lekkere producten en service van hoogstaande kwaliteit te leveren, met zorg voor mens en milieu. De inzet van alle medewerkers om dit dag in dag uit te bereiken, wordt dan ook heel erg gewaardeerd.

Uiteraard zijn we gecertificeerd, dat betekent dat we garant staan voor voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten en diensten, in de ruimste zin van het woord. Wij dragen de verantwoordelijkheid om de producten op een dusdanige gecontroleerde manier te produceren, dat alleen veilige producten geleverd worden.

schema-duurzame-kwaliteit

Onze producten hebben een bijzondere identiteit. Wij streven ernaar zo veel mogelijk producten met een duurzame certificering (AMC/MSC) te leveren. Daarnaast leveren wij biologische en allergeenvrije producten, en producten gemaakt van vis met een bepaalde herkomst (bijvoorbeeld Noordzeevis of Schotse zalm).

Wij hebben als organisatie een verantwoording en plicht om goed en respectvol om te gaan met onze aarde. We willen met onze werkzaamheden dan ook het milieu minimaal belasten. Dat wordt bereikt door zo min mogelijk energie, water en materialen te verbruiken en op een goede manier met ons afval om te gaan.

Wij werken zoveel mogelijk met duurzame vis (bijvoorbeeld gecertificeerd volgens MSC, ASC, Global Gap) Daarin willen we gebruik maken van innovatieve ideeën en andere verbetermogelijkheden, ook als die niet aan een certificaat gekoppeld worden. Zo kopen we bijvoorbeeld graag vis afkomstig uit de flyshoot-visserij.

Onze klanten geven ons bestaansrecht. Het is dan ook van het grootste belang dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Dit bereiken wij door te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Zowel van de klanten die wij direct beleveren als de uiteindelijke eindgebruiker van onze producten. Intensief contact met onze afnemers is daarbij van belang om proactief te kunnen zijn en snel te kunnen inspelen op hun wensen. Wij investeren in kennis en inzicht over consumenten- en klantengedrag en streven ernaar ons steentje bij te dragen aan een gezondere maatschappij.

Wij staan als bedrijf midden in de maatschappij. Wij ondernemen initiatieven op lokaal niveau, waarmee we onze verantwoording naar de maatschappij invullen. We zijn bijvoorbeeld hoofdsponsor van de IJsselmeervogels, het voetbalteam van Spakenburg, waar veel van onze medewerkers en klanten sympathie voor hebben. De initiatieven vinden plaats in de omgeving van de bedrijven die onderdeel uitmaken van onze groep. Dat heeft als bijkomend voordeel dat medewerkers en omgeving meer betrokken raken bij wat wij doen.

Onze medewerkers moeten hun werk kunnen uitvoeren in een veilige omgeving, het zijn de medewerkers die het schip varend houden. Daarmee wordt rekening gehouden bij de totstandkoming van de productieruimten en -processen.

De tevredenheid van het personeel is ook van groot belang. Door het aanbieden van opleidingen, door het personeel te betrekken bij veranderingen en door terugkoppeling te geven van de resultaten van de werkzaamheden, willen wij het personeel gemotiveerd houden. Medewerkers die zich positief onderscheiden worden extra in het zonnetje gezet!