Wie zijn wij?

FishPartners is de visgroothandel met een gevarieerd assortiment aan visproducten. Ze ligt in het midden van het land: in vissershart Spakenburg. De inkoop van verse vis vindt dagelijks plaats op de afslagen van Nederland en van Europa. Diepvriesproducten importeren we vanuit de hele wereld.

FishPartners staat onder meer bekend om de goede kwaliteit maatjesharing en gerookte vis, niet in de minste plaats vanwege de nauwe samenwerking met ons Deense zusterbedrijf Werner Larsson. In onze eigen rokerij op Urk wordt van verse makreel en veel andere vis heerlijke gerookte producten gemaakt.

We maken gebruik van een fijnmazige distributie en hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs. Daardoor kunnen wij tijdig en juist leveren. Naast het assortiment aan vis, leveren we ook alles wat de hedendaagse professionele vishandel nodig heeft. Niet alleen vanuit Spakenburg, maar eveneens vanuit Enschede. Zo kunnen we ook de Duitse markt bedienen.


Werner Larsson Fiskeeksport werd opgericht in 1932 en is sindsdien een van Skagens beste en meest betrouwbare leveranciers van vis. We verwerken met name maatjesharing en makreel, die worden geëxporteerd naar klanten in onder andere Europa.

Het kunnen leveren van de beste kwaliteit haring en makreel is de belangrijkste voorwaarde voor hoe wij werken. Uit de koude en schone wateren rond Denemarken komt vis van topkwaliteit. De vis die door de Zweedse, Noorse en Deense vissers waar wij mee samenwerken aan land wordt gebracht, ondergaat een strenge visuele controle. Daarna krijgt het een efficiënte en professionele verwerking en een eerlijke productomschrijving. Op die manier hebben wij een goede reputatie kunnen opbouwen als leverancier van de fijnste visproducten.

Tijdens het haringseizoen bruist de moderne fabriek van de activiteiten. Vanuit Werner Larsson Fiskeeksport wordt alle maatjesharing voor de Kennemervis Groep geleverd. Dat doen we in nauwe samenwerking met de Astrid-schepen, waar we al jaren een intensieve relatie mee onderhouden. Het levert ieder jaar weer de lekkerste maatjesharing op.


Mayonna produceert en verkoopt duurzame en hoogwaardige vis en levert die aan de retailmarkt in binnen- en buitenland.

Wij voorzien in het complete visschap in de supermarkt: we leveren meer dan vis alleen, we leveren ‘premium fish concepts’. Diensten, zoals kennis van de markt, ondersteuning op de winkelvloer en productontwikkeling zijn daar een onderdeel van. Daarnaast is een uitgebreide logistieke dienstverlening een belangrijk onderdeel van onze activiteit.


Fishmasters maakt bewerkte visconcepten, die het eten van vis gemakkelijker, gezonder en lekkerder maken. Hierdoor willen wij met onze producten het gebruik en de consumptie van vis toegankelijker maken voor onze klanten en uiteindelijk voor de consument.
Bij het verwerken en bereiden van onze producten staat vakmanschap centraal. We doen dit met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers die met ons voorop willen lopen. Tegelijk wordt er constant geïnvesteerd in kennis en technologie. Hierdoor zijn we in staat om in relatief korte tijd tot unieke oplossingen komen om kansen in de markt aan te grijpen.
Samenwerking met de klant staat bij ons centraal. Samen bepalen we welke producten het beste aansluiten op de specifieke wensen en behoeftes. Door onze moderne productielocatie zijn wij in staat om op een wendbare en efficiënte manier hoogwaardige producten te produceren.
We willen onze klanten blijven verrassen en onze wederzijdse creativiteit stimuleren. Dit leidt tot het maken van mooie en bijzondere producten waar we trots op kunnen zijn. En altijd met respect voor mensen, de zee en de natuur.